Hei kaikki!

Voisin ottaa vastaan kaikki SOC-ilmoittautumiset RPKKlaisten osalta ja lähettää ne sitten koottuna Eeva-Lisalle VUL:n toimistoon. Huolehtikaa itse osanottomaksun maksamisesta ja lähettäkää maksukuitin kopio ilmoittautumisen mukana minulle. Ilmoittautumiset minulle mahd. pian tai 5.2. mennessä (yritetään kerätä jo hyvissä ajoin nimiä SOCien osanottajalistalle rohkaisuksi muille : )!

Ilmoittautuaksesi SOC-kilpailuihin, sinun tarvitsee
- edustaa VUL:n alaista seuraa (kuten RPKK) ja
- sinulla täytyy olla voimassa oleva lisenssi. Ohjeet lisenssin lunastamiseksi http://www.vul.fi/lisenssi.htm. Lisenssin hinta on 44 euroa ja se oikeuttaa kisaamaan kaikissa VUL alaisissa kisoissa virallisissa luokissa niin talvi- kuin kesälajeissa. Lisäksi saat urheiluvakuutuksen ja Valjakkourheilulehden vuosikerran.
- koirasi tulee olla mikrosirutettu ja rokotettu normaalisti

Tiedot, jotka tarvitsen ilmoittautumiseen:

- hiihtäjän nimi ja syntymäaika
- Lisenssin numero (ja A-luokat/ DID-numero (ESDRA), jos sinulla on sellainen)
- Koiran rotu, sukupuoli, virallinen nimi, syntymäaika ja mikrosirun numero
- päivä/laji (la: pulkkaluokat, su: koirahiihto jne.) ja luokka (M/N, vet/jun, A/B.. jne.)

Voit lähettää minulle kaikki em. tiedot sähköpostilla, niin täytän kaikkien puolesta koottuna virallisen SOC-ilmoittautumislomakkeen.

Lisätietoja kilpailusta oheisesta PDFstä ja
http://www.vul.fi/soc2009/index.htm


Älkää epäröikö käyttää hyväksenne ainutlaatuista tilaisuutta kilpailla kotimaan kamaralla vain reilun sadan kilometrin päässä kansainvälisessä valjakkohiihtokilpailussa!!!

SOC on samalla koko Euroopan huomattavin valjakkourheilun arvokilpailu tänä vuonna, sillä sekä talvi- että kesälajien MM-kilpailut kilpaillaan rapakon takana kanadassa (kesä-MM tosin vielä auki...), missä RPKK:n Marika Tiiperi & lkssu Sam ja OPKY:n Maija Nivala & lkssu Karma& lkssn Jessi aloittelevat parhaillaan ainoina suomalaisina neljän kilpailulajin MM-urakkaansa.

Osallistumispanoksesi Suomessa järjestettävään SOC:iin on erittäin tärkeä!!! Erityisesti veteraani-, junnu ja B-luokkiin olisi tärkeää saada osanottajia osoittaaksemme, kuinka tärkeänä pidämme näidenkin luokkien mukaanottamista uudelleen kv-tason kilpailuihin!

--------

HUOM!!!! Tavataan myös...
Rokualla 31.1.-1.2. SM-koirahiihdon ja
- Sodankylän Kommattivaarassa 7.-8.2. SM-pulkan ja SM-yhdistetyn merkeissä > kisat järjestää oma kerhomme RPKK yhdessä SPL Etelä-Oulun kanssa! Tervetuloa siis myös talkoilemaan!
(molemmissa kisoissa on mukana myös harrastusluokat ilman SM-arvoa)!
Lisätietoja:
http://www.vul.fi/kalenteri.htm

anu (puh. 040-7314 617)
[email protected]