Ensimmäiset hiihtokisat tälle kaudelle löytyi Pohjois-Ruotsin Kiirunasta, kisapaikkana Matojärvi Skistadium, jossa on myös järjestetty maailman cupin sileänhiihdon kisat. Paikka oli todella hyvä: leveät ja hyväkuntoiset ladut. Kisalatu sijaitsi pienellä alueella joten radalla oli monta mutkaa ja useassa kohdassa ladut menivät lähekkäin. Lauantaina kisattiin 2,5 km radalla ja sunnuntaille siihen lisättiin pieni mutka jolloin radan pituudeksi saatiin 3 km. Stadion alueelle oli rakennettu myös muutama mutka, jotka vaativat koiran ohjaustaitoa kisan aikana. Lyhyen  radan kiertäminen moneen kertaan oli ainakin näin leveällä kisapaikalla mukavaa touhua. Tuli ohituksia ja oltiin ohitettavana, hienoa treeniä koiralle. Ja mukava huomata että molempina päivinä oli monentasoista hiihtäjää lähtöviivalla. Kisoja oli myös miellyttävää seurata kun kisaajat menivät stadionalueen läpi noin 6 – 7 minuutin välein.

RPKK:laisia Kiirunaan oli saapunut kisaileen Marika ja lkssut Sam & Lore, Maija ja lkssut Karma & Max, Heidi ja vpkn Halla sekä Kati ja Vesku atu Neron sekä kisaturisti lkssu Remu.

Lauantain sää oli pakkasta n.10 astetta ja pieni lumisade. Marika ja Maija osallistuivat yhdistettyyn jossa kierrettiin yhteislähdöllä 2,5 km rata ensin pulkalla kahteen kertaan ja sitten narulla kahteen kertaan. Tuloksena oli kaksoisvoitto. Marika ja Lore saapui ensimmäisenä maaliin ajalla 24:44 ja Maija Karman kanssa toisena ajalla 24:55. Tytöt ottivat yhteislähdön rauhallisesti ja olivat alussa viimeisten joukossa, mutta nousivat kisan edetessä kärkeen. Marika tuli jo vaihtoon ensimmäisenä ja Maija neljäntenä. Molemmilla oli ongelmia jäätyneiden sormien ja vetonarun lukon yhteistyössä. Ja näin ollen naru osuudelle lähdettiin sijoilla 3 ja 4 ruotsalaisten perään. Ensimmäisen naru kierroksen jälkeen tytöt olivat kuitenkin ottanut jo omat paikkansa kärjessä ja enää sai yleisössä jännittää kumpi tulee ensin maaliin. Radan pisimmässä ylämäessä Marika ja Lore oli tehnyt ratkaisevan eron ja tuli maaliin Maijan ja Karman edellä.

Yhdistetyssä nähtiin monenlaista toimintaa, hylkäyksiäkin tuli ratarikosta sekä kun kiinnipito alueella mentiin koira pitkällä narulla. Miesten lähdössä puolet porukasta laittoi vielä suksia jalkaan kun 15 sekuntia oli starttiin.

Harrastussarja 3 x 2,5 km kisattiin myös yhteislähtönä. Rauhallisen lähdön jälkeen Vesku & Nero nousi toisen kierroksen alussa toiseksi ja pitivät paikkansa maaliin asti ajalla 18:24,4. Heidi & Halla tuli seitsemänneksi ajalla 20:52,7. Marikan ja Sam kisa loppui jo lähtösuoralle kun pikalukko aukesi ja Sam pääsi baanalle vapaasti. Samppa tosin kävi puolikierrosta kirittämässä kärki porukkaa kunnes joku toimitsija pysäytti Sampan.

Sunnuntaina sää oli kylmä, pakkasta lähes viisitoista astetta ja kova puuskittainen pohjoistuuli. Sunnuntaina kisattiin pelkästään koirahiihdossa. Naisten sarjassa hiihdettiin 3 km lenkki kolmeen kertaan. Harrastussarjassa sama lenkki hiihdettiin 2 kertaa, halutessaan sen sai kiertää kolme kertaa, mutta tulokset tuli kahdesta kierroksesta. Naisten sarjan voiton vei Maija Karman kanssa ajalla 19:33.2. Marika toisena Sampan kanssa ajalla 19:55.1. Kati ja Nero sijoittuivat tässä sarjassa ainoana B-koirana 12. ajalla 22:35.5. Harrastussarjan voiton veikin sitten taas vuorostaan Marika ja Lore ajalla 12:30. Maija hiihti Maxin kanssa ensimmäisen koirahiihto kisastartin hienosti toiseksi ajalla 13:25.  Heidi ja Halla sijoituivat 8. ajalla 15:23.

Vesku ja Remu pääsivät tekemään kisamaisen treenin kun järjestäjä lupasi heidän hiihtää nollakoirana radan nuorten ja naisten sarjojen välissä.