Rovaniemi BHK (nro23) starttaa torstaina Vindelälvsdragetissa!

Vindelälvsdraget on 400 km pitkä ja 4 pv ajan Vindelälven-jokea ja sen törmiä Ammarnäsin tuntureilta Umeån läheisyyteen Vännasbyhyn etenevä valjakkourheiluviesti Ruotsissa.

Jokainen noin 100 km päiväetappi on jaettu kymmeneen 6-22 km osuuteen. Tämän vuoden 22-vuotistapahtumaan on ilmoittautunut 48 joukkuetta, mikä tekee arviolta noin 500 valjakkourheilijaa ja reilut 600 koiraa ja paljon yleisöä koirineen siihen päälle. Joukkueissa on mukana niin 4-8 koiran valjakoita kuin 1-2 koiran hiihtäjiä. Kyseessä on siis todella suuri, mutta leppoisa MUST-tapahtuma.

RPKK starttaa taas tänä vuonna ainoana suomalaisjoukkueena Vindelälvsdragetissa joukkuenimellä Rovaniemi BHK (nro 23) 7 hiihtäjän ja 11 koiran voimin!

Rovaniemi BHK:n joukkue koostuu samoista henkilöistä kuin viime vuonna, ainoastaan karvakorvien sakkiin on tullut kolme nuorta jannua lisää. Joukkueen kookonpano: Anu ja ssu Peto & Poju, Kati ja atu Nero, Niina ja lkssu Kito & kkssu Jaki, Marika ja lkssut Olle, Sam & Lore, sekä janakkalais-vahvistuksemme Lea Haanpää, Jarno Karjalainen ja Markus Päivärinta ja ssn:t Blanca, Roxy ja ssu Axu.

Lähdemme huomenna ajelemaan kohti Ammarnäsin tuntureita, mistä viesti starttaa torstaina klo 10.00 aamulla (Ruotsin aikaa). Tapahtuman kulkua voi seurata osoitteessa: http://www.vindelalven.se/vdrag/swe/