SOC Infoa

Skandinavian Open Championship 20-22.1.2012 Åsarnassa on talvikauden pääkilpailu valjakkoajon B - ja C- luokissa ja valjakkohiihdossa B-luokassa kilpaileville urheilijoille.

SOC:n luonne on muuttunut aikaisemmista vuosista ja seurojen merkitys on noussut suurempaan rooliin maajoukkuetoiminnan sijaan. VUL nimeää kuitenkin aikaisempien vuosien tapaan B- ja C-luokkiin maajoukkueen edustamaan Suomea.

Ilmoittautumiset

Seurat voivat ilmoittaa urheilijat kisajärjestäjälle viimeistään 13.1. tai vaihtoehtoisesti urheilijat voivat ilmoittautua henkilökohtaisesti suoraan kisaan. Osallistumismaksut urheilijat maksavat paikan päällä käteisellä Ruotsin kruunuilla. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät SOC-kisasivustolta.

SOC kisasivut: http://www.sphk.se/nedrenorra/nordicopen/

Maajoukkue

Seurat voivat valmistella VUL hallitukselle esityksen B- ja C-koirilla kilpailevista maajoukkuetason urheilijoista 5.1.2012 mennessä. Lisäksi maajoukkuetehtäviin käytettävissä olevien B- ja C-luokissa kilpailevien urheilijoiden tulee ilmoittautua hallitukselle 5.1. mennessä tai vaihtoehtoisesti seurat voivat ilmoittaa heidät liiton hallitukselle. Robur Sprint 7.-8.1.2012 on katsastuskisa SOC:iin lähteville ja maajoukkuevalinnat tehdään tämän jälkeen.

VUL tukee maajoukkueeseen valittuja B- ja C- koirilla kisaavien SOC kilpailumatkaa. Tuki maksetaan matkakulukorvauksen muodossa kisan jälkeen. Matkalasku, johon liitetään kuitti osallistumismaksusta, lähetetään liiton toimistoon kahden viikon kuluessa kilpailusta. Lopullinen matkakorvauksen suuruus riippuu maajoukkuetuen piiriin valittujen urheilijoiden lukumäärästä. Mikäli urheilija onnistuu nousemaan mitaleille maajoukkueringin ulkopuolelta, hänelle myönnetään vastaava tuki kuin maajoukkueurheilijoille.

Liitolla on sopimus Silja Linen kanssa. Edullisen hinnan saamiseksi tulee varausta tehdessä ilmoittaa sopimusnumero. Sen voi kysyä liiton toimistosta [email protected] tai Kurt Kocherilta [email protected].


**************************

SUOMEN LIIKUNTA JA URHEILU SLU RY, SUOMEN KUNTOLIIKUNTALIITTO JA NUORI SUOMI

Tiedote 15.12.2011

**

*Haku vuoden 2012 seuratoiminnan kehittämistukiin alkaa *

*Opetusministeriön liikuntayksikön myöntämä paikallisen seuratoiminnan kehittämistuen haku käynnistyy 15.12.2011. Kehittämistukea voi hakea lasten ja nuorten urheiluun sekä aikuisten terveyttä edistävän liikuntaan. Hankkeiden tavoitteena on lisätä urheiluseuroissa liikkuvien lasten, nuorten ja aikuisten määrää sekä kannustaa seuroja kehittämään toimintaansa laadullisesti tai kokeilemaan uusia innovaatioita. Kehittämistukea voivat hakea rekisteröityneet urheiluseurat 15.3.2012 mennessä osoitteessa **www.seuratuki.fi* <http://www.seuratuki.fi>*.*

Lasten ja nuorten kehittämistukea voi hakea seuraaville hankkeille: Harrastusmahdollisuuksien lisääminen (6-19v.), Harjoittelukulttuurin kehittäminen (11-15v.) sekä Seuran kehittäminen Sinettiseuraksi.

Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan kehittämistukea voi hakea ohjaajien osaamisen kehittämiseen, uuden säännöllisen toiminnan lisäämiseen, aikuisten liikuntatoiminnan aloittamiseen ja kuntayhteistyöhön.

Kaikkien tuettujen hankemuotojen toteuttamisaika tulee olla 1.6.2012--31.7.2013. Tukea myönnetään 1000-8000 euroa.

/Tukirahat ovat opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea. Rahat ovat kokonaisuudessaan Veikkauksen tuottoa. Seuratoiminnan kehittämistuen jakamisesta vastaavat Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU), Nuori Suomi ja Suomen Kuntoliikuntaliitto yhdessä lajiliittojen, TUL:n, FSI:n, muiden valtakunnallisten liikuntajärjestöjen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa. /

//

/www.seuratuki.fi/ <http://www.seuratuki.fi>//