RPKK:n yhteistreenit Sodankylän Kommattivaaran SM-laduilla su 18.1.2009

Suunnittelimme edellisellä viikolla sunnuntaille yhteistreeniä Keminmaan Kallinkaankaalle tulevien Pohjoismaiden mestaruuskisojen (21.-22.2.) maastoihin. Lauantaina kuulimme latujen olevan jäiset ja vähälumiset, joten muutimme suunnitelmiamme lennosta ja päätimmekin suunnata Sodankylän Kommattivaaraan helmikuun alun SM-kisojen (7.-8.2.) radoille. 

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet molemmista kilpailuista http://www.vul.fi/kalenteri.htm.

Kommattiin meitä saapui Heidi ja vpkn Halla, Marjo ja lkssu Jermu, Anu ja ssu Poju & ssu Peto, Niina ja lkssu Kito, Kati ja atu Nero sekä Miika, Tuukka, Atte ja Vesa-Pekka. Kommatti tarjosi meille erinomaset hiihto-olosuhteet: lunta oli yllinkyllin, pakkasta 8 astetta, ladut hyvässä kunnossa ja maasto haasteellinen! 

Niina ja Kito tekivät vetotreenit 7,5 km lenkillä (A-luokan SM-reitti), meidän muiden tyytyessä treenailemaan 5 km:n lenkkiä (B-koirien SM ja harrastusluokan kisarata). Molemmilta lenkeiltä löytyi haasteellisia ylämäkiä sen verran riittävästi, että päätimme yhteistuumin lyhentää myös SM-kisojen matkoja kaikissa luokissa. Eroja syntyy silti takuulla!

Reippana olivat myös meidän nuoret miehet Tuukka ja Atte, sillä heillekin kertyi hiihtokilometrejä ilman koiran vetoapua 23 km, ikää pikkumiehillä on vasta 8 ja 9 vuotta!

-------

Ensi viikolla suunnittelimme yhteistreenejä Keskiviikolle Nivavaaran ladulle. Nähdään Napapiirin pohjoispään parkkialueella (lämpökeskuksen/näköalatornin parkki) klo 19.30. Ja jos kelit Kallinkankaalla paranevat niin käydään ensi sunnuntaina tutustumassa porukalla myös SOC-reitteihin!

Treeniterveisin, Anu ja Kati