Huimaa menestystä RPKK:laisille!!!
SM-kultaa: Anu & ssu Poju (WSB) ja Samuli & ssu Roku (MSB)
SM-hopeaa: Marika & lkssu Sam (WSA) ja Kati & atu Nero (WSB)
SM-pronssia: Heidi ja vpkn Halla (WSB)

Rokuan kisat jatkuivat sunnuntaina koirahiihdon SM-kilpailuilla 3 asteen mukavassa pakkasessa huippukuntoisilla baanoilla. Matkana kaikilla SM-sarjoilla oli 10 km (5 + 5km). Naisten A-sarjan voitti OPKY:n Minna Viide ja lkssu Odin ajalla 21.0? (4,6 km väliaika 10.00). Kanadan MM-matkasta toipuvat Marika ja lkssu Sam saavuttivat SM-hopeaa ajalla 21.? min (va10.18). Prossille hiihtivät niinikään Kanadan reissuväsymystä poteneet OPKY:n Maija Nivala ja lkksu Karma ajalla 21.?? (va 10.19).

Naisten B-sarjan voiton veivät reilulla erolla Anu ja ssu Poju ajalla 23.18 (va 10.40), hopeamitalistien Katin ja Neron aika oli 24.34 (va 11.38). Parivaljakon ero syntyi käytännössä ensimmäisen kierroksen aikana, jonka Poju juoksi lähes A-luokan parhaiden tahtia. Toisella kierroksella vauhti hieman hiipui eikä eroa tullut enään kuin 20 sek. Kympin ensikertalaiset Heidi ja vpkn Halla suksivat ensimmäisen kierroksen niinikään huippuaikaan 11.1?, mutta hiipuivat toisella kierroksella vieläkin enemmän ja tyytyminen oli tällä kertaa pronssimitaliin ajalla 26.??. Katin ja Neron tasaisuus ja kokemus oli valttia siis! Kaksi parasta naista olivat samalla myös nopeampia kuin B-luokan miehet.

Myös miesten B-sarjassa kohdattiin innon tai kunnon loppumista toiselle kierrokselle lähdettäessä. Kultaa tässä sarjassa saivat RPKK:n kuopion vahvistukset Samuli ja ssu Roku ajalla 25.??. Myös Samulin ja Rokun ensimmäisen kierroksen aika oli todella kova 11.0? ja parivaljakko ajoi jo 3 km:n kohdalla edellään lähteneet HVK:n Tero Halosen ja bpmn Esterin kiinni. Toisella kierroksella Rokun vauhti kuitenkin hyytyi totaalisesti, joten miehet koirineen hiihtivät toisen kierroksen käytännössä rinta rinnan viimeisille kilometreille asti, kunnes loppumatkasta Tero ja Esteri taas jättivät Samulia ja Rokua niin paljon, että lopputuloksissa eroa miehille kirjattiin vain 10 sek. Samulin ja Rokun hyväksi. Maaliin saapuessaan Roku makasi pitkän aikaa lumessa kaikkensa antaneena ja täysin uupuneena. Pronssia saivat OPKY:n kympin ensikertalaiset Harri hatunen ja dn Cami ajalla ? min.

Sunnuntaina Rokualla kilpailtiin myös SM-sarjana miehen 45 v A-sarja jossa voitoin vei KVKS:n Kari Aaltonen ja lkssu Waltsu. Kansallisina sarjoina kilpailtiin miehet A 15 km, nuoret tytöt B 5 km ja miehet 45 B 5 km, sekä harrastussarjat.

Lauantain ja sunnuntain tulokset tarkkoine aikoineen ilmaantuvat lähiaikoina osoitteeseen: http://www.vul.fi/tulosarkisto.htm