Teimme sen eilen Pöyliövaarassa uusien innokkaiden harrastajien kanssa. Harjoitus pidettiin pienimuotoisena, että noviisikoirat omistajineen pääsivät rauhassa keskittymään työhönsä.

 Aluksi verryttelimme koirien kera kävellen 3 km:n radan ympäri (sosiaalistamistreeniä), minkä jälkeen treenasimme alkeisvetoja Pöyliön radan loppusuoralla (Hyvä palkkapäämäärä koiralla!). Mukana harjoituksessa olivat Anu & amu Hiski (avustajana om. Anna Pakkanen), Seija Matero & schapendoes Unna (avustajana Sanna), Eija Eronen & rwn Mönkä (avustajana Sanna), sekä Marko Kivelä ja cpkut Rolle ja Nappe (avustajana Marika Koivisto). Harjoituksen päätteeksi Anu kickbikeili vielä Pojun ja Peton ja Seija juoksi spu Häjyn kanssa 3 km radan ympäri. Treeni-ilta päättyi leppoisaan jutusteluun ja varuste-esittelyyn (vetovermeet ja kickbike "vetopuikkoineen"...). Ilta oli melkoisen lämmin ja radalla paljon kuntoilijoita, joten syksyn eka vetotreeni sopikin aloittaa rauhallisissa merkeissä kaikin puolin.

Sovimme alustavasti tulevien yhteistreenien ajankohdaksi torstain klo 19 (suunnistajatkin ehtivät vielä hyvin mukaan iltarastien jälkeen :) ja paikka on edelleen sama tuttu Pöyliövaara (Paavalniemen pääty). Tervetuloa mukaan kaikki valjakkourheilusta kiinnostuneet!

Anu

p.s. Vetovermeiden (valjaat, vyö, vetonaru) tilauksesta kiinnostuneet, ilmoittakaa minulle (040-7314 617 tai [email protected]) mitä, minkä kokoisena ja värisenä (sin. vai pun?) haluatte, niin laitetaan tilaus vetämään pikimiten! Voitte käydä katsastamassa tarjontaa os. www.vul.fi (postimyynti2).

1250233366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e