Poikkeuksellisesti (siis ainakin meikäläiselle...), kaikki ylös, ulos ja lenkille heti pyhäaamusta! Tavataan Santasportin yläparkilla klo10. Ensin verrytellään koirien kanssa Oukun rinteille, missä sauvarinne/rinnejuoksutreeni (ensisijaisesti koirat!) + verr takaisin autolle. Siitä jatketaan Mattilan Katrin ohjauksessa Santasportin sisätiloissa seuraavalla teemalla klo 11.30:

Tasapaino- ja liikkuvuus koirakuntoilussa
Koiran kanssa liikkuminen haastaa tasapainoa ylläpitäviä lihaksia vauhdin kasvaessa. Kohtuullinen liikkuvuus on taas edellytys rennolle lihastyölle jolla koirakon matkantekoa voi turkatta edistää. Teemme harjoituksia tasapaino tyynyillä, laudoilla, kuntopalloilla ja kuminauhoilla. Tarkoituksena on löytää harjoitteita joilla voidaan parantaa laji osaamista (juoksu-hiihto potkutekniikka) vaihtelevissa (lue vaikeissa) olosuhteissa.

HUOM! Katrin sessio maksaa kokonaisuudessaan 9e (5e Katrille ja 4e Santasportin sisäänpääsymaksuun)!

Ne, jotka ovat tulossa Katrin ohjaukseen, ilmoittautukaa minulle etukäteen, niin tiedän ilmoittaa Katrille hlömääriä ja kiinnostuksesta.

Suunnitteilla myös
- Vetovideoiden katselusessiota (Mäkisillä) > aluksi lyhyt yhteislenkki koirien kanssa Nivavaarassa
- koirahierontakurssia
- Treenit jatkuvat to ja su klo19 (kts. blogia alempaa) poikkeuksena Rokuan leirin 11.-13.9. viikonloppu ja tulevat kisaviikonloput (Kisa- ja tapahtumakalenteri löytyy www.vul.fi > kalenteri)

Anu