HUOM! Kallinkankaan treenikilpailu on siirretty pidettäväksi LA 6.2.2010

Viime lauantain kilpailu peruttiin ja Kallinkankaalla pidettiin yhteistreenit, joihin tuli runsaasti porukkaa Rovaniemeltä, oulusta, Torniosta ja Kemistä.

Lauantaina 6.2. ensimmäinen lähtö klo 12:00.

Ilmoittautuminen viimeistään pe 5.2.2010 klo 18:[email protected] (hiihtäjän nimi ja koira ilmoitukseen, sarjatieto myös tieto lapsen iästä > lasten sarjan palkinnot tulee silloin oikein).

Mikäli lähes kaikki osallistuu on edellisviikon lähtölista voimassa. Lähtöjen sisäinen järjetys arvotaan uudelleen tarvittaessa, myös uusia osallistujia otetaan vastaan. Ilmoittautuneet saavat lähtölistat illalla.

------

Saimme tällaisen kutsun Marilta:

Valjakkohiihdon harjoituskilpailut 30.1.2010 Kallinkankaalla

Kokoontuminen alamajalla klo. 11.00 mennessä, ensimmäinen lähtö klo 11.30. Lähdöt tapahtuvat 1min väliaikalähdöllä ja kaikki kisaajat arvotaan lähtemään sekaisin. Matkana on 5km.

Viimeisten kisaajien tultua maaliin on n.1km pituinen lapsille ja nuorille koirille yms. tarkoitettu matka ns. pikkulenkillä. Lapsilla kypäräpakko + suotavaa/mahdollisuus hiihtää vanhemman mukana.

Mikäli osallistujissa on useampia, jotka haluavat osallistua useammalla koiralla tai hiihtää koirallaan toisen lenkin on mahdollisuus järjestää lähtemään vielä toinen kierros 1km luokan jälkeen. Tällä toisella kierroksella matkaksi voi valita joko 5km tai 10km.

Os.maksu 5e maksettuna paikanpäällä. Sisältää kahvin/mehun + pullan.
Jokainen hiihtäjä on vastuussa itsestään ja koirastaan!
Aikuisille palkintoja ei jaeta sijoituksista, mutta kylläkin jokunen palkinto arvotaan ja saatetaanpa muutama "erikoispalkintokin" laittaa jakoon =)
Kaikki osallistuvat lapset palkitaan.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut keskiviikkoon 27.1. 2010 mennessä spostilla Seppo Kylmälle
[email protected]
Ilmoittautuminen on etukäteen sen vuoksi, koska testaamme samalla sähköistä ajanottojärjestelmää ja toimivuus on sujuvampaa mikäli osanottajat saadaan syötettyä järjestelmään etukäteen. Mikäli tämä tuottaa ylitsepääsemättömiä ongelmia niin jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, mutta siitä peritään tuplamaksu eli 10e ja jälki-ilmoittautuneet lisätään lähtölistan kärkeen. Mikäli jälki-ilmoittautuneita on paljon saattavat aikataulut valitettavasti hieman elää. Säävaraus! Pakkasraja n. -15 astetta. Ennakkoilmoittautuneille voidaan pakkaslukemista tiedottaa vielä aamusella.
Ilmoittautumiseen mukaan hiihtäjän nimi ja koiran nimi. Laita mukaan myös virallinen sarjasi, vaikka sillä ei tässä kilpailussa olekaan merkitystä niin saamme testata samalla sähköistä järjestelmää sarjoituksenkin osalta.